NIEUWSBRIEF

NOVEMBER 2022

NIEUW ZELFBOUWKAVELS IN STADSDORP NOBELHORST - ALMERE HOUT

 

Vanaf vandaag maandag 14 november 2022 kunt u zich inschrijven voor de eerste 32 kavels in de wijk Nobelhorst  'de Eilanden & het Dorpshart’ te Almere Hout.

 

De kavels zijn voor de bouw van 1 vrijstaande woning. De kaveloppervlaktes variëren in grootte van circa 181m2 tot 470m2. De prijzen variëren tussen € 225.000 tot € 330.000. Nadere informatie over regels en eisen voor de bouw van een woning, leest u in de kavelkaart van de gemeente-website ikbouwmijnhuisinalmere.nl.

 

Maandag 14 november is er bij de Kavelwinkel een vrije inloop informatiemiddag/-avond tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Hier kunt u alle vragen stellen over deze kavels.

 

Inschrijven vanaf maandag 14 november tot maandag 21 november 9.00 uur via het Inschrijfformulier van de Kavelwinkel van Almere. Donderdag 24 november is de loting.

 

Als u vragen en straks een kavel heeft, informeren wij u graag over de mogelijkheden en Zelf(laten)bouwen Zonder Zorgen vanaf ontwerp tot realisatie in een authentieke stijl: landelijk, klassiek of hedendaags. Ongeacht het woningformaat.

Wij informeren u graag nader: 036 - 785 21 20 en info@authentiekevillas.nl

NIEUW Zelfbouwkavels in villapark Vogelhorst - Almere Hout

 

15 Individuele zelfbouwkavels voor de bouw van uw vrijstaande woning. De kaveloppervlaktes variëren in grootte van circa 536 m2 tot 921m2 met prijzen tussen € 265.000,- tot € 335.000,-.

Inschrijven vanaf 31 oktober tot 7 november 17.00 uur, loting 11 november. Zie website: Ikbouwmijnhuisinalmere.nl

 

Waarom wonen in villapark Vogelhorst?

Vanwege de mooie huizen, het vele groen, de schitterende omgeving en de stad die dichtbij is. Een villapark met schitterende lanen en een groen hart van de wijk, waar een groot park gemaakt is met een mooie waterpartij en speelplaats. De kavels zijn ruim, de tuinen zijn groot en de omgeving is rustig. In Villapark Vogelhorst woont u in alle rust. Voorzieningen liggen net buiten de wijk, maar wel in de omgeving. Kortom, u woont hier heerlijk rustig in het groen, dicht bij veel voorzieningen van Almere, ’t Gooi en Amsterdam.

Waar ligt Vogelhorst?

Villapark Vogelhorst ligt aan de groene oostkant van stadsdeel Almere Hout. Hier fluiten de vogels u wakker en spot u bevers, vossen en reeën. Elke dag voelt een beetje als vakantie. Vanuit de wijk zijn er wandel-, fiets- en ruiterpaden. Dit is een prachtig bosgebied met veel recreatie-mogelijkheden en nabij het Gooimeer. Golfclub Almeerderhout ligt tegen de wijk aan.

 

AUTHENTIEKE VILLA'S heeft ervaring met Zelfbouw Zonder Zorgen.
U heeft een kavel, wij begeleiden het hele traject vanaf ontwerp tot realisatie, zonder extra kosten. In Almere staan o.a. meerdere authentieke villa’s van ons.

Wij informeren u graag nader:

036 - 785 21 20 en info@authentiekevillas.nl

 

NIEUWSBRIEF

APRIL-MEI 2021

Moderne villa, Pauwlaan in Villapark Vogelhorst, Almere Hout.

Authentiek Herenhuis in Villapark Vogelhorst, Almere Hout.

Drie Authentieke Villas in Almere Hout, Zivermeeuwlaan.

Een authentiek straatje aan het Max Planckpad in Almere, Nobelhorst.

NIEUWSBRIEF

JUNI-JULI 2021

Drie Authentieke Villa's in woonmagazine 'KAVEL & HUIS'

Interviews met de eigenaars van de drie authentieke villas in Almere Hout.

14 pagina’s foto's en redactie hoe de bewoners hun woning naar persoonlijke

smaak afgestemd hebben.

 

De Woonboerderij met onder andere overdekte entree, serre en slaapkamer beneden. De Parkvilla met een ruim 11,5 meter brede living en study,

hoofd slaapkamer met walk-in-closet en een ruim tuinhuis met veranda.

De Dorpsvilla met beneden ook een werkkamer & atelier met 3x dubbel

openslaande terrasdeuren. Alles met exclusief tijdloze materialen en details.

 

Drie verschillende woningen op individuele maat, maar elk in authentiek Kempische stijl en met drie verschillende tuinen in een gemeenschappelijke tuin-architectuur. Uniek en mooi!

 

AuthentiekeVillas.nl doet kleinschalige niche-projecten én individuele zelfbouw

op maat, authentiek landelijk en hedendaags, vanaf ontwerp tot realisatie.

 

Woonmagazine KAVEL & HUIS editie juni/juli 2021

Disclaimer - © copyright 2021

Algemene voorwaarden