ZELFBOUW ZONDER ZORGEN

 

Met uw voorbeelden, onze concepten of blanco, vinden en creëren wij samen in 1 tot 2 maanden uw ideale woning op maat. Zonder 1,5 tot 2 jaar dagelijkse zelfbouw-zorgen voor u. U kunt zich concentreren op uw dagelijkse privé leven en werk, de inrichting van uw nieuwe woning, de verkoop van uw huidige woning en aanstaande verhuizing.

 

Tijdsplanning: Goedgekeurde voortoets en aanvraag omgevingsverguning samen gemiddeld 6 maanden. Bouwtijd circa 4 maanden.

 

KAVEL & ZELFBOUW VOOR PARTICULIEREN O.A. IN ALMERE

 

Een AUTHENTIEKE villa in Almere

 

Wilt u een nieuwbouw woning laten realiseren in Almere? Prachtige locaties waar kavels beschikbaar zijn of dit jaar komen. AUTHENTIEKE VILLA'S staat voor u klaar om op één van deze kavels een prachtige woning of villa te realiseren die voldoet aan al uw wensen. Zowel in authentiek landelijke als moderne stijl.

 

1. LANDGOED OVERGOOI

Landgoed Overgooi is de meest exclusieve villawijk van Almere aan het Gooimeer nabij Blaricum/Laren. Overgooi is een groen polderlandschap, door bos omlijst, aan de overkant van ’t Gooi. De wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante zelfbouw-kavels van 1500 tot 5000 m2. Hierop staan vaak onder architectuur gebouwde grote woningen in zowel klassiek als moderne stijl.

 

Wilt u meer weten of van gedachten wisselen over uw woonwensen en onze diensten, vanaf ontwerp tot realisatie van uw woning, neem dan contact met ons ons. We helpen u graag uw nieuwbouw woning te realiseren.

 

Nadere informatieCONTACT

 

2. VILLAPARK VOGELHORST

De kavels in Vogelhorst zijn ook groot, vanaf 400m² en speciaal voor zelfbouw. Aan een van de groene lanen of korte woonstraten van Vogelhorst. De vrijheid is groot, u kunt bouwen zoals u wilt en qua vormgeving de stijl kiezen die het beste bij u past. Bouwen in Villapark Vogelhorst is namelijk welstandsvrij.

 

In Villapark Vogelhorst woon je tussen uitgestrekte velden en bestaand bos. Groene lanen en korte woonstraten geven het villapark een dorps karakter. De wijk wordt omarmd door waterpartijen met een meertje als middelpunt. Chic midden in de natuur, nabij onder andere Almere Stad, ’t Gooi, Utrecht en Amsterdam.

 

Vogelhorst is goed bereikbaar, het ligt aan een uitvalsweg richting Hilversum/het Gooi enerzijds en het centrum van Almere anderzijds. Alle gebruikelijke voorzieningen voor comfortabel wonen zijn op korte afstand, in het naastgelegen Nobelhorst aanwezig. En in de achtertuin van Vogelhorst is Golfbaan Almeerderhout met bezoekers uit Almere en ’t Gooi.

 

AUTHENTIEKE VILLAS heeft in deze wijk inmiddels 6 authentieke woningen gerealiseerd en binnenkort volgt een moderne villa. Ook de perfecte locatie voor uw droomhuis? Neem contact op voor vragen over wensen en mogelijkheden. We helpen ook u graag vanaf ontwerp tot realisatie.

 

Zie NIEUWS voor beschikbare kavels.

 

Nadere informatieCONTACT

 

3. NOBELHORST

In Nobelhorst komen binnenkort nieuwe kavels vrij voor vrijstaande woningen. U kunt kiezen uit kavels met verschil in afmeting en zonligging. Sommige kavels liggen zelfs aan het water. Alle voorzieningen dichtbij en zo vanaf je tuin wegvaren met je eigen bootje?

 

AUTHENTIEKE VILLAS heeft inmiddels 11 woningen in Nobelhorst mogen realiseren. We helpen ook u graag uw droomwoning werkelijk te maken.

 

Nadere informatieCONTACT

 

Disclaimer - © copyright 2021

Algemene voorwaarden